Startavond:  dinsdag 22 januari 2019

Bekijk de nieuwsbrief hier: Startavond: dinsdag 22 januari 2019

Beste Warmloopvrienden/innen,

Wellicht is het voor een aantal van jullie geen nieuws (meer), maar ik wil jullie nu officieel meedelen, dat wij voor het aankomende jaar een nieuwe shirtsponsor hebben gevonden. Rianne Bakker heeft ervoor gezorgd, dat Interimzorg het financieel mogelijk gaat maken dat wij ook het aankomende jaar 2019 in een nieuw loopshirt aan de start van de 4 Engelse Mijl en de  Halve Marathon van Zwolle kunnen verschijnen.

Tegelijkertijd kan ik jullie meedelen, dat wij in 2019 voor 2 mooie goede doelen gaan lopen. Een doel veraf en een doel dichtbij. Het doel veraf is Gambia geworden. We gaan voor 2 stichtingen sponsors werven. Deze stichtingen zijn: Stichting 4Gambia en de Vereniging Geef voor Gambia. Het doel dichtbij is het project: “Buurten met boodschappen” van Stichting Present Zwolle geworden.

Op dinsdagavond 22 januari a.s. gaan we onze gezamenlijke trainings- en goede doelenavond houden. We verzamelen ons om 19:00 uur bij het gebouw waar onze nieuwe shirtsponsor Interimzorg gehuisvest is. Dit is aan de Aagje Dekenstraat 52 8023 BZ Zwolle. We gaan dan eerst samen een trainingsronde maken en zijn om ongeveer 20:15 uur weer terug. Vanaf 20:30 uur krijgen de goede doelen de gelegenheid om een presentatie te houden.

Ik wens jullie alvast een heel gelukkig, sportief en gezegend 2019 toe en hoop jullie de 22e januari allemaal te ontmoeten.

Een warme groet van nestor Jan