Algemeen

De Warmlopers is geen stichting of vereniging. Het is een hardloopgroep die een beweging wil zijn en waar iedereen zich bij kan aansluiten. De “harde kern” bestaat uit ongeveer 45 renners uit Zwolle en omstreken.
Ons EINDDOEL is elk jaar met zo veel mogelijk mensen De Zwolse Halve Marathon uit lopen en daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel.

Meer over het ontstaan van de Warmlopers kun je hier “Een stukje geschiedenis”” of hier “Interview met Jan Bakker” lezen.

De Warmlopers is voor iedereen met een passie voor hardlopen én een passie voor andere mensen.

Schrijf je in als deelnemer op de pagina aanmelden. En loop met ons mee op een van de trainingsavonden. De locaties en tijden vind je hier.

Je kunt heel gemakkelijk sponsoren via het sponsorformulier op de persoonlijke profielpagina van elke Warmloper. Die kun je terugvinden op de pagina “Alle Warmlopers“.

Je mag altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Spreek gerust een Warmloper aan. Of stuur een e-mail naar de nestor van de Warmlopers: Jan Bakker.

Al het sponsorgeld gaat rechtstreeks naar de goede doelen waar we voor lopen. Omdat we een beweging en geen vereniging en/of stichting zijn, hebben we ook geen kas of bankrekening.

NIETS!

Tenminste… Je moet je wel inspannen! 😉
Maar omdat we geen vereniging en/of stichting zijn, hebben we ook geen contributies. Je kunt gratis met ons meetrainen. En in de aanloop naar de Zwolse Halve Marathon krijg je gratis (of tegen een kleine vergoeding) een Warmlopers loopshirt.

Wat we wel verwachten is dat je meedoet met ons motto: “Hard met hart voor goede doelen!”
Concreet betekent dit dat elke Warmloper voor zijn of haar deelname aan de Zwolse Halve Marathon sponsorgeld binnenhaalt voor de goede doelen. Als streefbedrag gaan we uit van € 250,- per Warmloper!

De Warmlopers kiezen elk jaar voor twee verschillende goede doelen; een dichtbij en een veraf.

De mogelijke goede doelen worden aangedragen door de Warmlopers zelf.

Klik hier om te kijken voor welke goede doelen de Warmlopers dit jaar lopen!

Aanmelden

Je kunt je heel makkelijk aanmelden op de website. Je maakt dan ook gelijk een account aan voor je persoonlijke profiel pagina.
Bij je aanmelding geef je ook aan welk hardlooptempo je loopt en welke maat loopshirt/singlet je graag zou willen ontvangen.

Aan het begin van het loopseizoen (meestal ergens in januari) worden alle profielen automatisch op ‘non-actief’ gezet. We weten namelijk niet of iedereen in het nieuwe jaar weer mee loopt.
En we moeten op de website ook alles goedzetten voor het nieuwe jaar en de nieuwe goede doelen.

Je Warmlopers account is dus nog steeds geldig maar je persoonlijke profielpagina is (tijdelijk) even niet zichtbaar.

Loop je dat jaar wél weer mee, dan kun je na de “Startavond” je eigen profiel eenvoudig weer activeren door je profiel aan te passen.

Helemaal NIETS!

Omdat we geen vereniging en/of stichting zijn, hebben we ook geen contributies. Je kunt gratis met ons meetrainen. En in de aanloop naar de Zwolse Halve Marathon krijg je gratis (of tegen een kleine vergoeding) een Warmlopers loopshirt.

Wat we wel verwachten is dat je meedoet met ons motto: “Hard met hart voor goede doelen!”
Concreet betekent dit dat elke Warmloper voor zijn of haar deelname aan de Zwolse Halve Marathon sponsorgeld binnenhaalt voor de goede doelen. Als streefbedrag gaan we uit van € 250,- per Warmloper!

Mijn profiel

Als jij je hebt aangemeld als Warmloper krijg je een eigen persoonlijke profielpagina. Die kun je terugvinden op de pagina “Alle Warmlopers“.

Weet je niet meer welk wachtwoord je had? Maar weet je nog wel je gebruikersnaam of het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven? Via deze pagina kun je een wachtwoord reset aanvragen.

Ja hoor, je kunt altijd je eigen profiel aanpassen.

Wanneer je ingelogd bent met je Warmlopers account – die je gekregen hebt toen je je aangemeld hebt – krijg je een extra button “Je profiel aanpassen” onderaan je profielpagina. Als je daar op klikt kun je je profiel wijzigen.

Wat jammer! Hopelijk wil/kun je volgend jaar wel weer meelopen.

Aan het begin van het loopseizoen (meestal ergens in januari) worden alle profielen automatisch op ‘non-actief’ gezet. Loop je dat jaar wel weer mee, dan kun je je eigen profiel eenvoudig weer activeren door je profiel aan te passen.

Je Warmlopers account blijft dus geldig maar je persoonlijke profiel is (tijdelijk) niet zichtbaar.

Webshop

De ‘kledingcommissie’ van de Warmlopers (Henk van Dorp & Marjolijn Enter) regelt alle Warmlopers kleding. Zij hebben contact met onder andere RUN2DAY Zwolle en Blok Borduren over de verschillende producten.
Om het bestellen een beetje te structureren heeft onze sponsor enteractie een eenvoudige webshop voor ons gemaakt.
Voor de afhandeling van je bestelling en/of andere vragen over kleding kun je terecht bij de ‘kledingcommissie’.

De bestellingen worden zoveel mogelijk opgespaard door de ‘kledingcommissie’ van de Warmlopers en een keer per maand doorgezet naar onze leverancier. Gemiddeld genomen hanteren onze leveranciers een levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

Heb je heel dringend iets nodig, neem dan even contact op met de ‘kledingcommissie’.

Heel eenvoudig door in de Warmlopers Webshop de kleding te kiezen die je wil hebben en dit in de winkelwagen te stoppen.
Je kunt je bestelling verder afronden door op “Doorgaan naar afrekenen” te klikken, je adresgegevens in te vullen en te betalen via iDEAL.

Om online betalingen te kunnen doen is een ‘betalingsprovider’ nodig. Die berekenen daarvoor vaak een x bedrag per transactie plus een vast bedrag per maand. Op onze website gebruiken wij daarvoor Mollie. Dat is een ‘betalingsprovider’ die geen vast bedrag per maand rekent. En bovendien een van de laagste bedragen per transactie rekent:
€ 0,29.

Omdat de Warmlopers Webshop geen winst maakt én geen eigen geld heeft voor de transactiekosten, worden die kosten automatisch bij elke bestelling opgeteld.

Absoluut niet! De webshop maakt geen winst en dat willen we ook niet.

Misschien zijn de ‘rare’ prijzen bij verschillende producten je opgevallen? In de webshop hanteren we exact dezelfde prijs als die wij krijgen van onze leveranciers. 

Meestal krijgen wij als Warmlopers een speciale korting van onze leveranciers. Die korting hebben we gelijk verwerkt in de productprijzen. 

En om geen ‘verlies’ te lijden berekenen we de iDEAL transactiekosten per bestelling ook rechtstreeks door aan de klant.

Omdat we een relatief klein clubje zijn, wordt je bestelling niet opgestuurd. Als je bestelling klaar is kun je deze afhalen bij de ‘kledingcommissie’ of – in overleg – meenemen op een van de trainingsavonden.

Sinds december 2017 hebben Henk van Dorp en Marjolijn Enter het ‘kledingcommissie’ stokje overgenomen van Erwin Veldkamp.
Voor vragen kun je dus bij Henk of Marjolijn terecht.