Placeholder

Warmlopers

De Warmlopers is geen stichting of vereniging. Het is een hardloopgroep die een beweging wil zijn en waar iedereen zich bij kan aansluiten. De “harde kern” bestaat uit ongeveer 45 renners uit Zwolle en omstreken.
Ons EINDDOEL is elk jaar met zo veel mogelijk mensen De Zwolse Halve Marathon uit lopen en daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel.

Meld je aan en loop mee!

Hard… met hart voor goede doelen:


Actieve
0+
Warmlopers
Gelopen
0
Zwolse halve marathons
Marathon
0
Kilometers
opgehaald voor
0
18 goede doelen

Goede doelen

De Warmlopers lopen dit jaar weer voor twee goede doelen: Somebody Cares en de Stichting Gezi(e)n Worden.

Somebody Cares combineert het brengen van het Evangelie met sociale en materiële hulpverlening. Zo geeft Somebody Cares onderwijs aan de kinderen. Tegelijk proberen ze de slechtste huizen op te knappen en delen hulpgoederen uit waar dat nodig is. 

Stichting Gezi(e)n Worden wil – in de omgeving van Zwolle – graag een stabiele en veilige woonplek bieden aan jonge moeders zonder (zware) zorgindicatie, met hun (ongeboren) kindje. Deze moeders, zullen worden ondersteund door vrijwilligers van de stichting en – waar nodig – door reguliere zorgverlening.

Meld je aan en loop mee!
Logo de Somebody Cares RomaniaLogo Stichting Gezi(e)n Worden

Stukje Geschiedenis

Mijn naam is Jan Bakker en ik ben een Warmloper. Ik heb het ontstaan van De Warmlopers waar wij begonnen met een groep van 6 mensen tot en met nu meegemaakt. Je vraagt je nu misschien af hoe is deze loopbeweging ontstaan en waarom lopen jullie voor verschillende goede doelen? Graag wil ik je meer vertellen over het ontstaan van De Warmlopers. Het ontstaan van de Warmlopers ligt in het jaar 2007. Sinds 2011 wordt er gelopen onder de naam Warmlopers.

Actueel & Prikbord


19/03/2020

Westenholterun – geannuleerd!

Belangrijk mededeling over de Westenholterun op 1 mei 2020. Vanwege de ontwikkelingen rond het Corona virus en advies van Rijksoverheid m.b.t. evenementen; hebben wij helaas moeten besluiten om vro...

08/10/2019

Trainings-en goede doelenavond 15/10

Beste Warmloopvrienden,   Dinsdagavond 15 oktober a.s. wordt er een gezamenlijke trainings- en goede doelen avond gehouden. Via de groepsapps zijn jullie hier al van op de hoogte gesteld. Nu krijge...

02/04/2019

Westenholterun vrijdag 3 mei 2019

De wijkvereniging WVF en de Warmlopers organiseren in samenwerking met Run2day en voetbalvereniging WVF op vrijdag 3 mei 2019 de Westenholterun. Schrijf u in voor deze mooie loop door het buitengeb...