Nieuw speciaal Warmlopers biertje

Na 3 jaar afwezigheid is er weer een speciaal Warmlopers biertje te bestellen. Dit bier is gebrouwen binnen de muren van Klooster Nieuw Sion bij Diepenveen. In een tijd waarin alles snel moet en waar wat vandaag wordt bedacht morgen alweer achterhaald is gaan wij terug naar de basis van gewoon goed bier. Bier geworteld in de traditie van boerderij- en kloosterbrouwerijen waar smaak en kwaliteit voorop staan. Gebrouwen met het zuiverste water en zoveel mogelijk met graan en hop uit de directe omgeving. Eerlijk bier, met smaak en zonder poespas. Het bier waar dit jaar voor gekozen is, is een blond bier. Heerlijk voor bij de zwoele zomeravonden die gaan komen en heerlijk om van te genieten en tot rust te komen na een sport inspanning

Het bier heeft als naam gekregen: De Blonde Pacer
(Bestellen kan hier: [Webshop] De Blonde Pacer)

Een Pacer is iemand die het tempo aan geeft tijdens een hardloop evenement. In sommige gevallen wil je een snelle tijd lopen en dan kan je gebruik gaan maken van een Pacer die op de voor jou gewenste tijd gaat finishen. Na de finish ben je dan uitgeteld en vermoeid, dus tijd om te rusten en lekker in alle rust te genieten van een heerlijk biertje en nagenieten van de mooie tijd die je gelopen hebt. In andere gevallen wil je juist rustig lopen en genieten van de mensen en de natuur om je heen. Een Pacer zorgt er dan voor dat iedereen mee kan komen en dat jij ook niet te hard van stapel loopt zodat je na het evenement heerlijk kan gaan genieten van het bier.

De kosten zijn:
3 Euro per flesje
32,5 Euro per doosje van 12 flesjes.

De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar de goede doelen waarvoor de Warmlopers dit jaar gaan hardlopen.

Bestellen kan tot en met 31 Mei. Wees er snel bij want op = op. Er is een gelimiteerde uitgave.
Het bier zal dan begin Juni uitgeleverd worden. Woon je in Zwolle dan kan eventueel het bier bij huis afgeleverd worden maar woon je (ver) buiten Zwolle dan zal het bier op een Warmlopers avond geleverd worden of zal er overlegd moeten worden hoe het bier geleverd kan worden.

Bestellen kan hier: [Webshop] De Blonde Pacer