16 januari 2018 – 1e informatie- / trainingsavond

Beste Warmloper(s)

Op dinsdagavond 16 januari 2018 houden we onze eerste informatie-en trainingsavond  2018.

Vanaf 19:00 uur begint het programma. We kleden ons dan eerst om in de Twinkel Winkel aan de Rietweg 12 en om 19:15 uur starten we met de training. Om ongeveer 20:15 uur zijn wij weer terug en na ons omgekleed te hebben, volgt er om 20:30 uur een presentatie van de 2 goede doelen in het Gift City Cafe, dat zich naast de Twinkel Winkel bevindt.

Het Zwolse doel, waarvoor wij de halve marathon van Zwolle gaan lopen is Stichting Gezi(e)n worden en het andere doel is Somebody Cares. Daarna krijgen we nog een korte presentatie van een sportmasseur: t.w. Michel Matser. Hij heeft een eigen sportmassage praktijk en gaat ons hierover een en ander vertellen.

Vanaf ongeveer 21:30 uur is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje wat verder met elkaar door te praten en plannen te maken. De drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening.

Ik hoop dat iedereen aanwezig kan/wil zijn op deze avond. Dit is waarvoor wij Warmlopers zijn. Ons ultieme doel is om zoveel mogelijk sponsorgeld voor deze beide mooie doelen binnen te halen.

Alvast gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2018 gewenst.

Een warme groet van nestor Jan Bakker