Riemy Zwarts

Ik loop voor: Stichting Fly 4 U
Ik train mee met Warmlopers: Groep 3
Ik heb me ingeschreven voor de: Halve Marathon

Lieve mensen,

Het begon in 2015 met een ‘grap’ toen ik slordig op een kladbriefje schreef dat ik ooit een halve marathon wil lopen. Niet wetende dat Ronald het briefje vervolgens heeft bewaard, geplastificeerd en tijdens een sinterklaasavond weer aan mij teruggaf. Die ‘grap’ werd een wens en die wens wordt nu realiteit: 10 juni om 20.15 uur ga ik de Zwolse Halve Marathon lopen. Hoewel ik een voetballer ben en geen lange afstandloper, voelt het nu als de juiste tijd om deze uitdaging aan te gaan. Ik heb mij sinds januari aangesloten bij de Warmlopers, een mooie club mensen die hardlopen met een hart voor het goede doel en samen trainen voor de halve marathon.
Het goede doel waar ze dit jaar o.a. voor lopen is stichting FLY4U. Deze stichting is opgericht door mijn broer en ik vind het daarom dubbel zo mooi om daarvoor te lopen. Stichting FLY4U heeft als doel om kinderen in de knel een onvergetelijke dag en stralende lach te bezorgen!

Je voelt de vraag misschien al aankomen: zou je mij en daarmee FLY4U willen sponsoren?
Via de volgende link kun je meer informatie lezen over het goede doel: https://www.warmlopers.nl/#goede_doelen

10 juni komt steeds dichterbij. Een leuke, spannende uitdaging. Ik loop met het besef dat gezondheid niet vanzelfsprekend is en daarom ben ik dankbaar dat ik dit kan doen. Bedankt voor jullie support (niet alleen financieel)!

Liefs Riemy

742,70
Sponsorbedrag

Mij sponsoren?

Ik word gesponsord door: