Eduard Bosma

Ik loop voor: Allebei (Erf van Daendels & Stichting Fly 4 U)
Ik train mee met Warmlopers: Groep 2
Ik heb me ingeschreven voor de: Halve Marathon

Nu na 1 jaar deel te mogen uitmaken van deze enorme, warme hardloopclub: de warmlopers, mag ik toch wel zeggen dat ik inmiddels aardig ben warm gelopen. Daarnaast kan ik inmiddels ook zeggen, dat mijn rode pompeblêd hart, als geboren en getogen fries aardig blauw begint te kleuren en ik mij steeds meer thuis begin te voelen in deze (blauwe)hartstad.

Voor mij is dit dus de tweede keer dat ik de Halve Marathon van Zwolle ga lopen. En nergens niet om, maar van alle halve marathons die ik tot nu toe hier en daar heb gelopen, vind ik deze toch wel de aller leukste en het aller gezelligste. Mede door het massaal aanwezige publiek en de aanmoedigingen, wordt je bijna letterlijk naar de finish geschreeuwd en gedragen. Met name die laatste ronde, voelt als een ere ronde. Ik heb er wederom zin in en ik hoop uiteraard, dat ik ook dit jaar weer een leuk bedrag binnen kan halen voor de goede doelen van dit jaar.

Ik loop voor allebei de goede doelen, omdat er naar mijn mening nooit een goed doel fout kan zijn. Nieuwe bankjes voor het erf van Daendels en kunnen genieten van de prachtige natuur, de kids een onvergetelijke activiteiten dag te bezorgen, die letterlijk en figuurlijk voorbij vliegt voor ze!. Voor beide doelen hoop ik ook dit jaar op zaterdag 10 juni een leuk bedrag binnen te kunnen halen.

Daarnaast loop óók ik de westenholterun mee op de vrijdagavond van 30 juni. De opbrengst hiervan gaat volledig naar Nikai4life. Een fantastische stichting die zoveel mogelijk geld inzameld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Hoe meer deelnemers aan deze run, hoe groter de opbrengst, Dus bij deze wil ik iedereen die het hardlopen een warm hart toedraagt uitnodigen zelf mee te doen, en daarnaast al je kennissen, buren, vrienden, familie, kids te motiveren om ook mee te lopen, Zodat we ook voor Nikai4life, een enorm bedrag bijelkaar gaan HarTlopen. Zet de datum alvast in je agenda: 30 juni: westenholterun!

Alvast bedankt! namens mij en de goede doelen voor jullie bijdrage! En uiteraard tot ziens bij de Halve marathon van Zwolle (10 juni) en de Westenholterun (30juni)!

190.00
Sponsorbedrag
(minimaal bedrag € 100,- / streefbedrag € 250,-)

Mij sponsoren?

Ik word gesponsord door: