Daniël Harry Bartelds

Ik loop voor: Hart voor Zwolle
Ik train mee met Warmlopers: Groep 4
Ik heb me ingeschreven voor de: 4 Engelse Mijl

Bewegen is om allerlei redenen belangrijk voor mij. Door de extra prikkel van een sponsordoel wil ik mij op laden voor de 4 EM van Zwolle. Het kan iedereen gebeuren dat op een dag het plezier in hardlopen weg is. Dit overkwam mij ook. Het is dan de kunst toch in beweging te blijven.

Willen jullie mij steunen dit jaar mijn loopdoel te halen? Sponsor dan mij voor het goede doel. Je helpt mij op deze manier het plezier in de loopsport te herontdekken. Plezier zet ons in beweging en dat is iets wat we allemaal hard nodig hebben. Zowel zakelijk als ook privé!

Persoonlijk heb ik met mijn hart gekozen voor één van de goede doelen van de warmlopers dit jaar. Mijn keuze is daarbij gevallen op het goede doel : ” Hart voor Zwolle.” Toen ik in het jaar 2014 als City Werker van de Gift City in de Twinkel werkte kwam ik in contact met Ard ten Brinke. We kwamen toen al snel tot de ontdekking dat Ard zijn vader, in zijn tiener tijd regelmatig bij” ons thuis” over de vloer kwam.

Ard heeft mij toen uitgebreid verteld over dat wat ” Hart voor Zwolle ” doet. Nu het mij na zeven jaar gelukt is geschikte en betaalbare woonruimte te vinden in Zwolle, en ik weer woon in deze prachtige mooie stad – waar ik mooie herinneringen heb liggen – wil ik mijn dankbaarheid tonen door mij als warmloper in zetten voor ” Hart voor Zwolle.”

“Hart voor Zwollle” verdient een beter toekomst perspectief. Steun mij daarom tijdens de 4 EM van Zwolle en doneer voor ” Hart voor Zwolle.”

0
Sponsorbedrag
(streefbedrag minimaal € 250,-)

Mij sponsoren?