Trainings-en goede doelenavond 15/10

Beste Warmloopvrienden,
 
Dinsdagavond 15 oktober a.s. wordt er een gezamenlijke trainings- en goede doelen avond gehouden. Via de groepsapps zijn jullie hier al van op de hoogte gesteld. Nu krijgen jullie een officiële uitnodiging via de mail.

Het programma voor dinsdagavond 15 oktober a.s. ziet er als volgt uit:
19:00 uur | verzamelen en omkleden bij het Gift City Café
19:15 uur | vertrek voor een training van ongeveer een uur
20:45 uur | 5 goede doelen geven een presentatie van elk 15 minuten
22:00 uur | nog wat napraten en plannen maken onder het genot van een drankje.

De consumpties zijn voor eigen rekening, dus zelf geld meenemen of een bankpas: pinnen kan nl. ook.

Van de vijf goede doelen die zich gaan presenteren, zijn er twee die zich richten op een doelgroep in Zwolle, de andere drie richten zich op een doelgroep uit resp. Kenia, Tanzania en Oeganda. Na de presentaties gaan we een keuze maken voor welke 2 projecten wij ons in 2020 gaan inzetten.

Ik ga ervan uit, dat we met een grote groep dinsdagavond aanwezig zullen zijn. Voor mijzelf zal het de 14e keer zijn, dat ik de halve marathon van Zwolle voor een of meerdere doelen ga lopen. Elk jaar geeft het mij weer energie als ik mijn passie voor hardlopen en goede doelen kan delen met een enthousiaste groep Warmlopers. Ik zie ernaar uit om er ook het aankomende jaar weer een mooi loopfestijn van te maken en veel geld op te brengen voor mensen die het materieel, psychisch en/of fysiek minder getroffen hebben in het leven.

Een warme groet van nestor Jan Bakker