En wat waren we allemaal verbluft over de fantastische opbrengst van deze avond. Namelijk 3036 euro !!!

Sponsor BBQ – Somebody Cares

En dan is het maandag avond !! Twee dagen na de fantastische bbq voor 1 van de goede doelen dit jaar!
Veel voorbereidings werk ging er aan vooraf. Met 3 stelletjes gingen we de uitdaging aan. Een grote bbq organiseren om zo sponsorgeld op te halen voor stichting Somebody-cares.

Hoe meer vorm de bbq kreeg, hoe enthousiaster we werden. Een uitdaging waar we van genoten om zo veel mogelijk sponsors te vinden voor deze avond. Winkel in winkel uit, ook veel bedrijven kwamen niet onder de vraag uit of ze hun steentje wilden bijdragen!! Dan kreeg je soms de vraag, gasten van de bbq kunnen toch zelf betalen voor deze avond?? “Ja dat doen ze ook, alleen van dit bedrag willen we zo veel mogelijk overhouden ;)”

We maakten er een serieuze sport van. Alles moest gesponsord worden, denk hierbij aan de locatie, de bbq, het vlees, salades, dranken, partytenten, heaters, springkussen, toilet, sta tafels en ga zo maar door. En elke keer waren we weer verbaasd dat het lukte.

En dan een verloting, om zo dat beetje extra op te halen!! Met 85 prijzen, stuk voor stuk gekregen van winkelketens.

10 maart:
De dag begint op tijd!!
De partytenten hadden we de dag ervoor al neer gezet, nu de aankleding. Alles tot in de puntjes voorbereiden voor bijna 100 gasten, dan kan je niet anders dan zorgen dat alles top voor elkaar is.
Al snel kwam de sfeer er goed in, buiten regende het, maar met 2 kolossale tenten aansluitend aan de mooie binnen locatie was hier niks van te merken! De uurtjes vlogen voorbij doordat het zo gezellig was! De verloting was spannend en iedereen was blij met de gewonnen cadeau’s.

En wat waren we allemaal verbluft over de fantastische opbrengst van deze avond. Namelijk 3036 euro !!!

Hoofdsponsors:
Van Rijn techniek
Kok verhuur
J. Brouwer Elektrotechniek
Veldkamp Wonen
Haslo van Rijn
Marco Marknesse
Boni Genemuiden
Albert Heijn Genemuiden
Jumpsquare

Onwijs bedankt.

En alle gasten bedankt voor jullie bijdrage en enthousiasme !!