Nog 2 (en 3…) weekjes te gaan!

Beste Warmlopers,

Nog ruim 2 weken en dan is het zover. De zaterdag, waar we elk jaar weer naar uit zien, is in zicht. Evenals voorgaande jaren starten we de zaterdag met een gezamenlijke pastamaaltijd. Deze wordt ons aangeboden door de twee goede doelen, waarvoor wij dit jaar de halve marathon gaan lopen. De drankjes, die jullie deze middag gebruiken, zijn voor eigen rekening.

Vanaf 15:30 uur zijn jullie van harte welkom bij het Gift City Cafe aan de Rieteweg 12. De pastamaaltijd begint om 16:00 uur.

Vanaf 17:00 uur kunnen we ons individueel voorbereiden op het lopen, de start van de 4 Engelse Mijl is om 19:00 uur en de halve marathon start om 20:15 uur. Om 19:30 uur wordt er een groepsfoto gemaakt bij het gebouw van de Groene Welle aan de Hanzelaan.

‘s-Avonds na afloop van de halve marathon zijn lopers en supporters voor de afterparty vanaf 22:30 uur van harte welkom in het Gift City Cafe. De hapjes en drankjes zijn dan voor eigen rekening. Denk er dus aan om zelf geld mee te nemen. Je kunt er ook met je pinpas betalen.

Ik hoop dat we ook deze keer weer met een grote groep onze individuele en gezamenlijke prestatie komen vieren.

Als we het toch over vieren hebben. Ik wil nog even jullie aandacht vestigen op ons jubileumfeest op zaterdag 16 juni. Er zijn al heel wat aanmeldingen voor het jubileumfeest en de jubileumloop binnen, maar er kunnen er ook nog heel wat meer bij.
Je kunt je voor het jubileumfeest opgeven via onze website en voor de jubileumloop via www.inschrijven.nl.

Ik wens jullie nog heel veel plezier en succes bij de laatste looptrainingen op weg naar de halve marathon van 9 juni en hoop jullie zowel op 9 juni als op 16 juni te ontmoeten en te spreken.

Een warme groet van nestor Jan Bakker