Placeholder

Warmlopers

De Warmlopers is geen stichting of vereniging. Het is een hardloopgroep die een beweging wil zijn en waar iedereen zich bij kan aansluiten. De "harde kern" bestaat uit ongeveer 45 renners uit Zwolle en omstreken.
Ons EINDDOEL is elk jaar met zo veel mogelijk mensen De Zwolse Halve Marathon uit lopen en daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel.


Meld je aan en loop mee!

Hard... met hart voor goede doelen:


Actieve
0+
Warmlopers
Gelopen
0
Zwolse Halve Marathons
Marathon
0
Kilometers
Opgehaald voor
0
23 goede doelen

Goede doelen

De Warmlopers lopen dit jaar voor twee goede doelen: Stichting FLY4U en Herstel Erf van Daendels (GLK).
Stichting FLY4U heeft als doel om kinderen in de knel een onvergetelijke dag en stralende lach te bezorgen!
Wij organiseren 9 september 2023 (bij slecht weer schuiven we een week op) een compleet verzorgde dag waarbij kinderen uit kwetsbare gezinnen op vliegveld Drachten worden uitgenodigd.
FLY4U organiseert een onvergetelijke dag, met als hoogtepunt een vlucht boven Drachten. Als copiloot mogen ze de knuppel zelf even overnemen en voor één dag ervaren om piloot te zijn! Daarnaast zijn er de hele dag talloze leuke activiteiten voor kinderen en jongeren.
FLY4U werkt samen met maatschappelijke organisatie zoals Stichting Present en de Voedselbank rondom Zwolle en Drachten, zodat ons aanbod bij de juiste kinderen terecht komt....Lees verder >>


Logo Stichting FLY4U

Herstel Erf van Daendels (GLK): Het lijkt zo vanzelfsprekend, op een mooie zonnige middag even uitrusten op een bank midden in de natuur zoals op het Erf van Daendels. Toch is het nodig dat Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) hier actie onderneemt om zo cultuur en natuur op deze bijzondere plek te behouden. Oude laanbomen moeten vanwege de veiligheid vervangen worden en picknickbanken vernieuwd. De paden worden hersteld en de wallen weer zichtbaar gemaakt. Zo kan iedereen op zijn eigen manier blijven genieten van de natuur en kan het erf zijn functie als rustpunt in de natuur behouden....Lees verder >>


Logo GLK

Stukje Geschiedenis

Mijn naam is Jan Bakker en ik ben een Warmloper. Ik heb het ontstaan van De Warmlopers waar wij begonnen met een groep van 6 mensen tot en met nu meegemaakt. Je vraagt je nu misschien af hoe is deze loopbeweging ontstaan en waarom lopen jullie voor verschillende goede doelen? Graag wil ik je meer vertellen over het ontstaan van De Warmlopers. Het ontstaan van de Warmlopers ligt in het jaar 2007. Sinds 2011 wordt er gelopen onder de naam Warmlopers.